Strict Standards: Non-static method Sql::GetTableOne() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/laurzhu1/public_html/plugins/plugin.Fooldal.inc.php on line 15

Strict Standards: Non-static method Sql::CheckTable() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/laurzhu1/public_html/class/class.Sql.inc.php on line 85

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/laurzhu1/public_html/plugins/plugin.Fooldal.inc.php:15) in /home/laurzhu1/public_html/index.php on line 214
 Lauravendégház

Főoldal

Kedves Vendégeink a Laura Vendégház új tulajdonossal és új névvel ,, Bagoly ház" várja a pihenni kikapcsolódni vágyó  kedves vendégeket ! A  Vendégház Tiszanána település egy csendes utcájában található felújított parasztház, ahol a nyári melegben kellemes a pihenés a hűs szobákban.

Két különálló lakrészekből áll a vendégház.
Az apartmanokban felszerelt konyhák-, szobák amelyekben Tv,társas és kártya játékok biztosítják a kikapcsolódást valamint tusolók-wc.A szobákban az ágynemű, a tusolóban kéztörlő biztosított.

Zárt udvaron található két állásos autó beálló valamint homokozó, mérleghinta, kosárlabda palánk, focikapuk, csocsó, tollaslabda remek lehetőséget biztosítanak a gyermekek számára a szabadidő eltöltéséhez. Kisgyermekek számára egy kis pancsoló is rendelkezésre áll.
Bográcsozáshoz a bogrács  , grillezéshez mobil grillsütő  biztosított.
A Vendégház dohányfüst mentes, de a fedett teraszon van kijelőlt dohányzó hely.

Tiszanánán az 1752-ben épült Református és a 1778-ban épült templom és a Hősi emlékmű látogatható.
A  Vendégháztól kerékpártúrát lehet tenni a Tisza-tóhoz (kb.4km) ahol a sekély vizű strandon remekül lehet fürdőzni. A tónál a horgászatot kedvelők is szívessen elidőznek, s csónakkal megközelíthető a gazdag madárvilág és búvóhelyük.
A Tisza-tó körül 70 km kiépített kerékpárút nyújt lehetőséget a túrázáshoz. Kiskörén a vízierőművet, Poroszlón a 1.5km hosszú pallóútrol megtekinthetjük a ritka növény és állat világot, ahol szemet gyönyörködtető virágzási időben a tündérrózsa,mocsári nőszirom a tündérfátyol valamint az állatok közül látható fekete gólya, nyári lúd, réce, nádirigó, kócsag és még számtalan élőlény.
Feltöltődhetünk a Demjéni , Egri és a Zsóry termálfürdőkben.

További programok: Eger történelmi város valamint a Vár, és a Szépasszony-völgyi pincék látogatása. Mezőkövesden a Matyó múzeum, a skanzen jellegű városrészben megtekinthető aTulipános hímzőműhely, Mézeskalácsos tájház, Fazekasház, Gyékényes alkotóház, Táncpajta.

Szeretettel várjuk vendégeinket.

design by morvo 2011